Банер на Студентски съвет към ВВМУ "Никола Йонков Вапцаров"

 

 
Тrendence Graduate Barometer

trendence Graduate Barometer е годишно онлайн проучване, което позволява на студентите да изразят мнението си по теми, обвързани с професията и образуванието. Проучването се провежда под формата на онлайн анкета.

 

Всяка година около 950 университета в Европа получават ценна информация за това колко доволни са студентите им с помощта на Тrendence Graduate Barometer. Нашият университет участва в изданието на проучването за 2016. Около 280,000 студенти допринасят всяка година за оформянето на бъдещото образование и работна среда, споделяйки целите и мотивацията си.

Ти ще допринесеш ли? Участвай в проучването тук

https://collector2.trendence-survey.com/nq.cfm?q=8C7DA2AE-E703-4D5D-B433-4737C01DE4F8&nqurlgbe=1242

и получи шанса да спечелиш:

  • 5 x € 500 вауера*
  • 10 x € 200 ваучера*

*Можеш да използваш своите BestChoice Europe ваучери в над 70 онлайн магазина. Можеш да разделяш кредита си между разлочни партньорки магазина и да комбинираш няколко ваучера заедно.

 

Накрая на анкетата Ви очакват резултатите от последното издание. Според Вашите отговори работодатели и университети биват информирани за това какво иска новото поколение, а Вие получавате полезна информация относно образование и професия, която можете да свалите безплатно.

Отговорите Ви са анонимни и данните Ви са легално защитени.

Бъдещето Ви има глас!

 

Posted on 10 Nov 2015 by Десислава

Powered by CuteNews

<< Обратно